Ki ne szeretné a Kukoricát?

KoRn III - Te mire számítasz?

2010. május 23. - Starbert

KoRn III: Remember Who You Are

A banda már kiadott egy pár dalt meghallgatásra, amit páran fel is töltöttek videó megosztó oldalakra. Kommentárokat olvasgatva eléggé megoszlanak a vélemények. Valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem. Sokan írják, hogy a régi KoRn visszatért, sokan ezt ellenzik. Ez a szituáció nekem nagyon ismerős valahonnan… Az emberek pont így álltak hozzá a 2002-ben megjelent „Untouchables” albumhoz, ami szintén két ellentétes érzelmet váltott ki a fanokból. Várjuk a többi számot, hátha megvalósul a ’93-’94-re való visszatérés, amit a banda el akar érni. Bár ezt mondták a „Take a Look in the Mirror” albumukra is, hogy itt is próbálgattak nosztalgiastílust belevinni, de egy egészen mást kaptunk. (Az őrjöngést nagyobb dózisban kaptuk ugye…) Kíváncsian várom, hogy kompletten az egész album, hogyan fog felépülni, mik jöhetnek még, és hát a nagy kérdésem, hogy: Ti mire számítotok? Mi a véleményetek az eddigi számokról, illetve melyik a kedvencetek az eddigi kisebb ízelítők közül?

Működik a KoRnUnderground!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr862025633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BizKoRn 2010.05.24. 12:48:42

én arra számitok h 1 jo hallgathatos koncerten ütös anyagot kapunk amit nem csak a cd lejátszoban lehet élvezni

hptr 2010.05.24. 18:17:32

Szerintem elég jó lemezt fogunk kapni. Az eddig hallottakból nekem a The Past és a Pop a pill jön be nagyon. Nem hiszem, hogy TALITM2 lesz.

The Glue · http://the-glue.blog.hu/ 2010.05.25. 14:18:41

Sztem meglesz az új albumba az az új ami kell h ne ugyanazt hallgassuk mint régen,de a régi cuccok is megvannak ami miatt a Korn Korn :P
süti beállítások módosítása