Ki ne szeretné a Kukoricát?

Killbot Biográfia

2004. december 12. - Polski gyerek

A Killbot egy amerikai EDM banda, mely 2012 januárjában alakult. Az együttes három tagból áll, JDevil, Sluggo és Tyler Blue-ból. A trió a népszerű electronic dance és a dubstep műfaj keverésével próbál a köztudatba kerülni.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Az együttes fő arca, Jonathan Davis már 1987-ben kezdte a DJ pályafutását, még a középiskolában. Hétvégéken partikon szerepelt szülővárosában, Bakersfield-ben. Akkori dalaiban sok műfajt használt föl dalaihoz, mint az old school hip-hop, goth és az indrustal techno. Később a pályafutása a metálhoz vonzotta és a Korn énekese lett. Felhagyott a DJ-skedéssel, és maximum a Korn dalokban szólaltatta meg elrejtve tudását.

2009-ben azonban újra kezdte DJ JD néven. Ekkor még csak kisebb hobbiból de 2011-től komolyan belekezdett a műfajba. Létrehozta a saját gonosz alteregoját és JDevil néven (visszafele Live DJ) kezdte el az EDM pályafutását. Sokszor megemlítette,hogy ő akar a műfaj "anti Krisztusa" lenni. Ebben az évben ismerkedett meg a dubstep-el és rengeteg dubstep előadóval mint Downlink, Noisia, Skrillex vagy Datsik. Az utóbbival közös számot is csinált. Nagy hatással volt rá már 2009-től az Infected Mushroom nevű banda is aki szintén sokat segített neki. Segítségükkel beletanult a műfajba, sőt az akkori új Korn lemezbe, a The Path Of Totality-ba is belecsalta a műfajt. Nagy bandája felvezető előadójaként kezdte a JDevil korszakot. Kezdetben remixekkel és egy két saját dallal mint például a Lick Me vagy a Serenity.

Kattints a képre a teljes mérethez!

2012-ben megismerkedett Tyler Blue és Sluggo-val akikkel együtt megalapította a Killbot nevű együttes. A trió azonban nem együtt turnézott, Jonathan ugyanúgy egyedül járta az országot a Korn-al de ekkor már Killbot demokkal. Áprilisban már játszotta az enyhén metállal ízesített Killbot számot, az I'll Fuck It-et. 

Szeptemberben a Killbot leszerződött a Dim Mak kiadóhoz és ugyanabban a hónapban kiszivárogtatta az I'll Fuck It hivatalos változatát. Október elején bejelentették a banda első EP-jét a Sound Surgery-t. Az EP négy számot tartalmazott, amit egymás után szivárogtattak ki. Az EP nagyon jó fogadtatást kapott. A US Dance ranglistán 13. helyen nyitott. 2013 elején már bejelentették, hogy a Feel Alive című számmal terveznek első sorban kislemezt és videóklippet. 2014-ben pletykák kerültek föl azzal kapcsolatban, hogy jön a nagy lemez. Egy interjúban maga Ray Luzier jelentette be, hogy ő fog dobolni a Killbot első nagylemezén!

Killbot
  • JDevil – vocals, DJ
  • Tyler Blue - DJ
  • Sluggo - DJ

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr765083991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása