Ki ne szeretné a Kukoricát?

Korn 2016 - Head: "Az emberek meg fognak lepődni!"

2016. március 24. - Denise D.

Sziasztok!

Íme a Billboard-os Head interjú vonatkozó része magyarul, amiben az új Korn lemezről mesél:

A Korn éppen tizenkettedik stúdióalbumán dolgozik, ami az év vége fele fog napvilágra kerülni. Welch elárulta, hogy „az emberek meg fognak lepődni” a banda néhány társulásán. Ide beletartozik az új menedzsment is, hiszen tavaly útjaik szétváltak régi menedzsereikkel, Peter Katsis-al, és Jeff Kwatinetz-el.
Mivel új információkat egyenlőre nem árulhat el, Welch az új lemez stílusáról beszélt. „Én és James szerettünk volna egy keményebb irányba menni ezt a lemezt illetően, hiszen mi vagyunk a gitárosok, és a Korn mindig is egy gitárcentrikus együttes volt.” – meséli. „Az utolsó albumunk, a The Paradigm Shift az én visszatérésemről szólt. Láttam őket egy show-n, játszottam velük egy számot, aztán néhány hét múlva már a stúdióban voltunk és zenét írtunk. Nem volt időnk kikapcsolódni. Mindenkivel együtt élni a turnézás alatt, bandaként funkcionálni, foglalkozni a rajongókkal és az üzleti teendőkkel, ezek nagyon összekovácsoltak minket. Szóval, három év elteltével belevágtunk ebbe az albumba, a gitárokra fókuszálva. Nagyon jól hangzik, és szerintem egy keményebb lemez lesz belőle.”

Annyi már biztos, hogy az új lemez gitárcentrikus lesz, modern, 2016-os Korn, egy kis old school beütéssel, és az év második felében jöhet ki. Ennél többet valószínűleg csak akkor fogunk tudni, ha napvilágot lát a lead single, ami körülbelül nyárra tehető.

Várjátok már? ;)

Denise

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr968523026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása