Ki ne szeretné a Kukoricát?

KXM Biográfia

2004. december 12. - Polski gyerek

A KXM egy amerikai hard rock banda, mely 2013-ban alakult, három már akkor ismert zenész által: Ray Luzier (Korn), dUg Pinnick (King's X) és George Lynch (Lynch Mob, régebben Dokken). A név is az anyabandák neveiből áll össze (K - Korn, X - King's X, M - Lynch Mob).

01_1.jpg

A banda megalakulása egy házibulira vezethető vissza mely Ray házában zajlott. A házigazda felajánlotta a másik két zenésznek, hogy egyszer elmehetnének közösen zenélni, beszélgetni egy kicsit. Mivel Pinnick és Lynch is megőrül a zenéért, szívesen próbálnak ki új dolgok. A találkozás tehát megtörtént, elkezdték a hangok kreálását és azonnal harmóniába kerültek. George Lynch még mindig szédül az utána lévő dolgoktól: "KXM csak egy boldog baleset! Amikor Ray Doug és én összeültünk, mi ezt egy alkalmi, beszélgetős zenélős dolognak gondoltuk, és majd csak meglátjuk mi is jön ki belőle. Nem volt vezetőség, kiadó, csapat, stúdió...még dalaink se voltak!" mondja és nevet "A mi egyetlen szabályunk az volt, hogy minden előre kialakított ötletet otthon hagyunk, majd együtt a porból építünk valami újat. A reakció nem várt és izgalmas volt! Nem voltam benne olyan projektben ami ilyen szintű izgalmat generált a Lynch Mob 'Wicked Sensation' (1990) albuma óta".

02_1.jpg

A KXM a tagok eddigi munkásságuk ötvözete, ezt meg is mutatja az első, a bandáról elnevezett album, mely 2014. március 11-én jött ki a Rat Pack Records gondozásában. Kiadásának első hetében 10 ezer eladással felkerült a Bilbboard 200-as listájának a 31. helyére. Az albumon megtalálható a modern rock összes fajtája: Az érzéki balladától, az érzéki és erőteljes dalokon át egészen a hipnotizálóan nyugtalanító számokig. Az album megmutatja a három zenész egyediségét, legyen szó Luzier erős és precíz dobolásáról vagy akár Pinnick torzított basszusáról. Az album első kislemeze és klippje a Rescue Me lett, melyet még 2 videós dal követett. A Gunfight és a Faith Is A Room.

KXM

Ray Luzier - Drum
George Lynch - Vocals, Bass
dUg Pinnick - Guitar

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr308038468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása