Ki ne szeretné a Kukoricát?

Jonathan Davis megszólalt Chester öngyilkosságával kapcsolatban

2017. november 14. - Polski gyerek

ChesterCover_FINALAUS_4ebf62eb0b1d8fb7d4a9dd8bb04f2b32.jpg_1008x1357

Fotó: Kerrang! magazin

Chester Bennington, a világhírű, idén hazánkat is megjáró Linkin Park énekese július 20-án öngyilkosságot követett el. Tiszteletére a banda többi tagja egy emlékestet szervezett a Hollywood Bowl színpadán, ahol Jonathan Davis is fellépett.

JD a Blabbermouth-nak nyilatkozott a tragédiával kapcsolatban. "Imádtam a mosolyát. Ha egy fesztiválon játszottunk, mindig talált egy okot arra, hogy meglátogasson. Chester utazását gyönyörű volt végignézni. Szerettem azt a kölyköt."

Később hozzátette: "A dalszövege mindig megütött és együtt tudtam érezni vele. Írói szinten, Chester rengeteg olyan dolgot dolgozott fel amelyeket az emberek éreznek és mikor ezt zenével újra átéled, az egy felszabadulás. Mikor olyan sok embernek segítesz, néha eltudsz felejtkezni önmagadról. Amolyan hősök vagyunk a sérült gyerekeknek. Mi vagyunk az élő példa, hogy a dolgok jobbra fordulnak majd. Több Chesterre van szüksége ennek a világnak"

Végezetül pedig a videó Jonathan produkciójáról ahol a "One Step Closer"-t dolgozza fel:

Nyugodj békében Chester.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr8713276515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása