Ki ne szeretné a Kukoricát?

Egy újabb Korn feldolgozás

2015. november 01. - Polski gyerek

A Vanna nevű banda tagjai úgy gondolták szórakoznak egy picit. A Post Hardcore banda tagjai úgy döntöttek összehoznak egy kis EP-t melyben csak feldolgozások lesznek hallhatók. A dalok eredeti szerzői felé így tisztelegnek. A számok között megtalálható a Korn egyik klasszikus slágere, a Got The Life

Davey Muise énekes elárulta: “Sose volt és sose lesz még egy olyan banda mint a Korn. Nem érdekel ki voltál mikor a klipp kijött, odaragadtál a képernyőhöz, hogy láss egy kis szörny showt amivel együtt tudtál érezni. Akár hogy próbálod tettetni, énekelni fogod minden egyes fura ugatásszerű szavát ennek a számnak".

Az Alt. nevű EP-n 5 szám szerepel és a Korn feldolgozáson kívül még hallható The Offspring, Smashing Pumpkins, Metallica és Marilyn Manson. A kis dalcsokor már október elsején kijött, így hát akit érdekli, az az Amazon.com-on érdeklődhet!

És maga a Got The Life Vanna módra:

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr68042794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása