Ki ne szeretné a Kukoricát?

Korn 2016 - Head: "A tavalyi turné a Slipknottal inspirált minket!"

2016. március 11. - Denise D.

Sziasztok!

Egy újabb interjúrészlet látott napvilágot, amiben utalásokat találhatunk az új lemezzel kapcsolatban. Emellett meg nem erősített információk szerint, egyre biztosabbá válik, hogy a nyár folyamán jöhet ki az új Korn lemez felvezető kislemeze, és a Rob Zombie-val közös Return of the Dreads turnén akár már új számokat is hallhatunk a srácoktól - itt főleg a jövőbeli lead single a legesélyesebb. De nézzük csak, mit nyilatkozott Brian Head Welch:

"Segített nekünk, hogy a Slipknottal turnézhattunk tavaly, láthattuk az óriási tömegeket, és hogy Jonathan miként állt az arénák élére, rengeteg embert vezérelve ezáltal. Ez mindenkit emlékeztetett arra a bandára, aminek a Korn indult. És tök jó más dolgokat is csinálni, de ez az egész egy hatalmas utazás volt, egy utazás, ami visszavezetett minket a keményebb gyökereinkhez és stílushoz. Szóval, ki tudja, milyen lesz az új lemez."

Az eddigi információk alapján 2016 őszén egy old school-irányú, de mégis modern Korn-lemez jöhet ki. 

Denise

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr688464574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása