Ki ne szeretné a Kukoricát?

Pain Savior

2013. október 20. - Got The Life

painsaviorlogo_600_0

A Pain Savior, a DIO gitárosának, Tracy G-nek az új projektje, aminek az első albuma október végén jelenik meg 'Dead Weight On A Dying Planet' címen.

Tracy új bandájában a vokált Elvin Rodriguez (Black Wing Haze, Shock To The System) csinálta a basszusos pedig Randy Oviedo, de a Pain Savior rengeteg vendégzenészt is felsorakoztat, mint például Ray Luziert, a KoRn dobosát is.

A 'Dead Weight On A Dying Planet' kísérteties hatást teremt, több, mint 60 percig. A 'Red Scare' tipró hatásával és a 'Kneeface' halálosságával a Pain Savior tartogat valamit minden egyes metal fannak. 

Az albumot a kaliforniai La Puente stúdióban rögzítették és Tracy saját lemezkiadója, a The G Factory Studio fogja kiadni.

A dalok listája az albumról: 

01. No God But I
02. Red Scare
03. Last Words
04. Pushing The New Machine
05. Kneeface
06. Bedlam
07. Pain Savior
08. Soul Taker
09. Poison Is The Medicine
10. Master Of Lies
11. Shades Of Darkness
12. Murder Hole
13. Life... Beyond The Black (demó)

Egy kis ízelítő az albumról: 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr885581164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása