Ki ne szeretné a Kukoricát?

Kijött a Paradigm Shift - Magyar Kritikák

2013. október 08. - Polski gyerek

Ma, október 8-án hivatalosan is kijött a 11. Korn stúdióalbum a Paradigm Shift. Hamarosan beszélni fogok az eladásokról de inkább most legyen jó az eddig kijött magyar kritikákról. Angolból eddig kijött kb 4 és mind dicsérte de nézzük mit gondolnak a honfitársaink. Egyenlőre a Nuskull és a Offline volt az a két blog aki kritikát írt de nyílván fog még a Passzió és a többi ilyen oldal. A Nuskull kritika alapján az album 5/10-et kapott ami eléggé gyatra amolyan "elfogadható album" szintet mutat. Ehhez képest az Offline végig dicsérte az album hangzását és egy előkelő 7.5-öt adott a 10-ből. Ki kinek hisz?

UPDATE: Pont ma került föl a RockStation kritikája az albumról akik egy átlagos se nem jó se nem rossz albumnak tartják így 3 pontot adtak nekik az 5-ből. Részben egyetértek velük, tényleg túl sok az album de mondjuk ezt én nem bánom.

Nuskull

Offline

RockStation

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr975557655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása