Ki ne szeretné a Kukoricát?

Újabb Munky interjú!

2012. október 30. - Polski gyerek

Munky.jpg_625x417

Munky egy újabb interjút adott a Phoenix New Times-nak, melyben szintén beszélt az új albumról:

A KoRn valamelyest újjáélesztette karrierjét az előző nagylemezével, a kemény, dubstep-es "The Path Of Totality"-vel. De ez mit jelent a következő lemezzel kapcsolatban? A gitáros James 'Munky' Shaffer azt nyilatkozta a Phoenix New Times-nak, hogy visszatér a kemény gitár a zenébe, bár az elektronika is megmarad. Munky ezt mondta a közelgő anyagról "Azt nem mondanám, hogy 180 fokos fordulatot vesz az új album az előzőhöz képest, de határozottan máshogy közelítjük meg a dolgot. Nem megyünk át újra dubstep-be, de rengeteg érdekes effektünk van, amibe lehet bele-bele nyúlunk."

Amikor megkérdezték tőle,hogy a KoRn visszatér-e a a kemény, zúzó stílushoz (Gondolom a "Take a Look In The Mirror" féle zenéhez) ő ezt mondta: "Azt hiszem olyan lesz. Ha jól emlékszem egyszer Jonathan hozzárakta az eddigiekhez a dalt... amolyan sokkal melodikusabb, sokkal keményebb, agresszívabb lett az eredmény. Azt hiszem amit utóbbi lemezzel tettünk, nagyon merész húzás volt, mindent egy lapra tettünk, az egészet a dubstep-nek szenteltük. A mostani számomra sokkal KoRn-osabb, sokkal több gitárt akarok bele, az egyik részt éppen most írjuk."

Munky hozzátette, hogy a banda még mindig "egyik lábát az elektronikában tartja", de ez nem pont dubstep, csak egy effektek a gitár riffek mellé. 

A gitáros elmondta,hogy amikor kipattant a dubstep ötlet az eszükből, ő pont a helyszínen volt, és úgy gondolta, hogy eljött az ideje, hogy kockáztassunk: "Mi mindig is egy olyan zenekar voltunk, amelyik, mindig új dolgokat fendez fel. És ez ad erőt nekünk, azt hiszem. Már volt nagy pillanatunk, tudod 10. album, szóval csináljunk újat. És ha nem tetszik ne hallgasd"

Munky szerint a banda már írja az új dalokat, készíti a zenét, de még nincs pontos kiadási dátum

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr514879502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása