Ki ne szeretné a Kukoricát?

Tudtad? Fieldy-nek írtó jó szakálla van

2012. szeptember 03. - Polski gyerek

A Roudrunner összállított egy kisebb helyezés nélküli táblázatot az alattuk dolgozó legszebb szakállú zenészekből. Mondjuk ezt nem értem, hisz állítólag a KoRn-nak már nincs kiadója, de úgytűnik még nem sikerült dűlőre jutni a Roudrunner Records-al. A zenészeknél szokásos a szakáll, de nem mindegy, hogy néz ki. A RR-nél dolgoznak olyan cool szakállal rendelkező emberek mint Mick Thompson (Slipknot), Tony Campos (Soulfy), John Petrucci (Killswitch Engane) és még sokan mások. Úgy gondolták azonban,hogy a kedvencünk, Fieldy is ehhez a klubbhoz tartozik. Vicces nem? Leírásban ezt írták:

"Ez a legendás basszusgitáros szinte azonnal felismerhető, különleges, majdhogynem függőlegesen elhelyezkedő gitárról a kezében, a vastag hulló rasztákról, és az ehhez tökéletesen illő szakálláról. Azonban embernek se kutya, hisz nem rég lett apa, az agusztus 13-án született Noa nevezetű fia jóvoltából."

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr974753086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása