Ki ne szeretné a Kukoricát?

JDevil rajongói rajzok: Győztesek

2012. július 28. - Polski gyerek

Jonathan mostanában nagyon ráerősített a Devil alteregójára, rengeteget foglalkozik vele. Lemez is most nyáron lesz kiadva, bár pontos dátumot még nem tudunk, a Rob Zombie albumra is fölkerült ugyebár a remixe, Evil Twins turné... Hihetetlen, hogy ennyi idősen a KoRn mellet még van annyi ereje és kedve,hogy szólóban is ennyit dolgozzon. Ez elég becsülendő.

JDevil amint megjelent a Facebook-on, kérte a rajongókat, hogy küldjenek saját készítésű képeket melyen Jonathan, de inkább Devil szerepeljen. Jött is rengeteg, szám szerint 153. Egy idő után azonban egy bizonyos versenyt indított, melynek nyereménye azt hiszem JDevil-es kitűző. Csak annyit kellet tennie a nagyérdeműnek,hogyha úgy gondolják megéri a képe a versenybe nevezni, újra beküldi. Jött is rengeteg új,régi, összesen 91 kép. Ebből Jonathan kiválaztotta a tíz legjobbat (az egész a saját véleménye szerint ment). Ezekre  persze lehetett like-okat gyűjteni a de nem ez volt a lényeg. Nemrég kinevezte Devil a top 3 képet:

3. helyezett 

2. helyezett

1. helyezett

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr624683701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása