Ki ne szeretné a Kukoricát?

Korn Hungary a Szigeten?!

2012. július 22. - Polski gyerek

418608_258321007617512_95810994_n.jpg_960x540

Remélem tudjátok ez mit jelent srácok! :D A KoRn Hungary is jelentkezett sajtó akkreditációért a Szigetre! Ez azt jelenti, hogyha meggyőzzük az illetékeseket akkor kapunk 2 sajtó jegyet aznapra vagy bérletet amivel bemehetünk bárhová! Ez szintén -remélem-tudjátok mit jelent! Bár nem tudom, hogy pontosan, hogy működik az egész, de valószínűleg lesz alkalmunk pár kérdést feltenni a tagoknak, szóval kezdjétek kitalálni azokat és küldjétek be nekünk üzenetben! Mindegyiket el fogom olvasni, és ha lesz alkalmam, a legjobbakat felteszem nekik! Persze még semmi nem biztos, de ahogy visszajeleztek szólunk nektek a döntésükről!

Igen-Igen! Ha minden összejön akkor pózolni fog Children barátunk egy KoRn hungary-s plakáttal kedvenceink mellet melyet persze kirakunk. Azt,hogy hivatalosak legyünk, szintén szeretnénk, majd megkérdezzük. Lehet a facebook-on tenni a kérdéseket IDE vagy simán küldhettek kommenteket bárhova, elolvassuk. Persze a blogra- ide kommentbe is jöhet, e-mail-emre (szalamandrac@gmail.com) szintén várom. Ne várjatok sokat, csak 3-4 kérdést tennénk föl. Közel a cél!

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr274671458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeroxX88 2012.07.25. 19:10:45

pár ilyen triviális kérdés, amire viszont még frankón nem olvastam választ tőlük :D

- mi az élet értelme ?

- mi a kedvenc kajája ?

- említette JD többször is h szerinte teljesen sivár a mai metál színtér, de vajon hallott e az ún. "djent" bandákról, mint Periphery, The Contortionist, Animals as Leaders, Monuments, amikre azért nagyon nehezen lehetne azt mondani, hogy nem újítóak vagy h sivárak. ha nem is hallott ezekről akkor meg nézzen fel -> got-djent.com-ra :D

- hogyan képesek napról napra felspanolni magukat a következő esti koncertre, mind fizikailag mind mentálisan, vannak-e erre technikáik, esetleg segítőik (gRain-es tapasztalat, h rettentő kimerítő tud lenni, és kiváncsi vagyok h ennyi idősen h tudják ezt megcsinálni h minden egyes nap teljes erőbedobással nyomni)

- JD mennyire merült bele ebbe az Illuminátus összeesküvés dologba, mi a véleménye 911-ről, és tudja-e h vannak olyan elvadult elméletek is az illuminátusok alapján, h a Földet valójában hüllőszerű reptilian idegenek irányítják :D (ez komoly h van ilyen)

- Fordult-e már meg a fejükbe valaha, hogy magasabbra vagy mélyebbre hangoljanak ? Példaként felhozva a Deftones-t akik szinte minden albumot más-más hangolásban csináltak meg.

- JD járt-e valaha énektanárhoz, vagy autodidakta mód oldotta meg a dolgot?

- Mi a véleményük a KoRn tribute bandákról :'D (bár ezt lehet nem akarom tudni xD) jah hozzátéve, hogy amúgy a tagok csinálják a saját zenéjüket is, ez fontos! :D

Polski gyerek · http://korn.blog.hu 2012.07.25. 19:31:59

Nagyon jó érdekes kérdések, ezt is belerakjuk a kalapba!

rinky 2012.07.30. 10:26:17

A djent dolgot szerintem azért hagyjuk, mert bár újító, de olyan már mint a metalcore...mindenki azt tolja, illetve rengeteg banda van, akik sok újat szerintem már nem tudnak beletolni, és nekem kezd egy kicsit közhely lenni, kétlem amúg yhoyg ne hallott volna a djentről, bár annak sem örülnék, ha miután Davis megunta a dubstep szerencsétlenkedést kijelentené, hoyg ők már 10 éve djentet tolnak :D

A többi kérdés faja, még hozzá tenném, hogy mi a tervük esetleg a következő album koncepciójára. (erre mondjuk ha tudna sem válaszolna)

Szal annyi hoyg mely irányba gondolkodnak, elektro mint a mostani, vagy vissza a metálhoz, vagy annak bármely formájához.

Köszi szépen :)

Zitalein 2012.07.30. 15:31:41

Az élet értelméről is lehet olvasni itt:
www.shockmagazin.hu/portal/interju/korn-metal-filmzene

Hangolhatnának ennél is mélyebbre? (Egyáltalán lehetséges?) Magasabbra? -- Eszükbe ne jusson!!! XD

Segítő személyzet: egy vagon videóban láthatóak (kedvencem az alacsony kopasz fickó: főleg, mikor koncik közben berohan a mikrofonállványt visszaemelni :D).

Elektronikus lesz-e az új album: sztem már efelől is jó pár helyen megnyugtatták a nagyérdeműt (valszeg hírét vették valahonnan, hogy az elektronikus kitérőjüknek nem volt felhőtlen a fogadtatása).
Bár, be lehet látni azt is, amiről Fieldy beszél, aki kertelés nélkül bemondja, hogy a technika, amivel manapság mindenki albuma készül, így is úgy is digitális, nem akar már senki visszafelé tekingetni:
youtu.be/qSH9afWkkEM
(7:30 után)
Ez a másik beszélgetés is tanulságos, ha valaki a digitális technikáról szóló nyilatkozatokra kíváncsi:
youtu.be/KaEA-bfZpa4
(Nah, vajon ki a kedvenc arcom ebből a bandából? -- Ki se találnátok...! XD)

Szvsz teljesen nyitottan kellene hagyni a kérdést abban a tekintetben, hogy milyen stílusú zenészekkel terveznek együttműködést a jövőben. Hátha még kiderül valami érdekes arról, hogy összejöhet még a régi Family is, esetleg (Munkytól éppen ezt kérdezték egy interjúban, aszonta, elképzelhetőnek tartja). Részemről a legjobban annak örülnék, ha újraéledne a grunge és legott befolyásolna mindenkit aki a zene világában él és mozog. De ez már lehetetlennek tűnik manapság, sajnos. :(
süti beállítások módosítása