Ki ne szeretné a Kukoricát?

Chemicals EP elérhető (korlátolt ideig)

2012. április 21. - Polski gyerek

 Aki meg akarja hallgatni az ITT megtudja!

 

1. Paralyzed: Már videóklipp is van hozzá, ismerős dal lett. Igazi Korn-os beütésű dallamos, eszméletlen dal, egy az egyben leüti Head előző albumát.

 

2. Whip It: Valami Matt Baird működött közre benne, de megmondom őszintén nem ismerem. Majd felvilágosíthattok :) Ez az új várva vált dal. Hát...engem nem igazán fogott meg. Valamiért ez is hajaz a Korn-ra de Jonathan hangját nem tudja leutánozni Head. A refrén viszont tény és való, nem rossz. Csak már zavar, hogy mindegyik számának ilyen kegyetlen jó refrénje van :D

3. Chemicals: Ez is már lassan klasszikus nálam, rengeteget hallgatom, egyre tetszik. De nekem még mindig egy Untouchabels féle töltelék dal.

4. Paralyzed (Har Megiddo Remix): Nem rossz remix, nyugodt mégis erős, tetszetős! Belecsap a füledbe és megragad. Egy gond van. Nem igazán változtattak az eredeti dalon.

5. Chemicals: (Har Megiddo Remix): Na itt viszont feldobja a dalt. Nagyon kemény baljós ütős dalt csinál belőle. Még azt is megmerem kockáztatni hogy feldobja az eredeti dalt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr134465557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása