Ki ne szeretné a Kukoricát?

Stillwell, FATNS

2011. június 29. - Starbert

Stillwell (Fieldy másik bandája)

2006 elején alakultak, majd az első helyszín, ahol megfordultak, a stúdió volt. Rögzítették is első kislemezüket, a "Killing Myself to Live"-et 2007 októberében. Aztán el kezdték készíteni az első albumot, de ez elég sok időt vett igénybe, mivel Fieldy-nek közben ott volt a KoRn, mégsem lehet/lehetett egyszerre két helyen.

Az első albumuk címe: "Dirtbag". Készítettek egy pár előzetest róla, amik fel is kerültek YouTube-ra.

A Stillwell megerősítette, hogy megnyitják a KoRn Music as a Weapon Turné V. második szakaszát. Ezzel együtt a hírek, több számukat is felfedték, mint például a "Gold Ticket"-et, "Magnetic Daze"-t, és a "Whole Lotta Love"-ot, ami egy Led Zeppelin feldolgozás.

Az albumuk 2011 április 2-án vált elérhetővé az iTunes-on. A "You Can't Stop Me" lett az album első kislemeze.

Bandatagok:

>>Weboldal<<

Fear and the Nervous System (Munky másik bandája)

2008-ban jelentette be Munky, hogy a FatNS-el új projektbe kezd. Úgy volt, hogy az album 2008 végén fog majd megjelenni. A dalokat Hollywood-ban rögzítették. Az album címét, és a dallistát még nem jelentették be. Július 15-én Munky bejelentette, hogy az album nem lesz kész az említett időpontra, mert nem akarja elsiettetni a dolgot. Hozzátette, hogy a vágással sem végeztek még, de a Wes által készített borítót fogják majd használni, az lesz a hivatalos. 2009-ben Munky kijelentette, hogy nem fog az új albumon énekelni, mert szerinte ő neki nincsen jó hangja. Ez a feladat végül Steve Krolikowski-ra hárult, aki a Repeater bandának az énekese.

Bandatagok:


<<Weboldal>>

Ma lett elérhető egy szám tőlük, az alábbi linkről le tudjátok tölteni:
A szám címe "
Choking Victim"!

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr953024396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása