Ki ne szeretné a Kukoricát?

Jonathan Davis újra kiborult...

2010. július 16. - Starbert

Akárhányszor dolgozik együtt a banda Ross Robinsonnal, Jonathan az utolsó szám végére mindig teljesen kikészül. Olyan témát választanak lezáró dalnak, ami mélyen érinti/érintheti meg Davis-t, de Ross Robinson mindig tesz róla, hogy ez a düh mégjobban felerősödjön, s végül nagy üvöltözés közepette teljesen kikészüljön JD. Hallottuk már őt a Daddy című szám után sírni, majd a Kill You szám közben üvöltözni, és most, a KoRn III: Remember Who You Are dalban ez a két feszültséglevezetés ötvöződött. Ezt a Holding All These Lies című dalban hallhatjuk is. JD meg is köszönte Ross-nak ezt a "kínzást", amit ő végzett vele, de megtette a hatását, hiszen a számban ez kellett.

Update: A KoRn III Special Edition bejegyzésen módosítottam, hiszen 3 számmal gazdagodott ez az album, nem pedig 2-ővel, mint ahogy azt régebben írtam. A bejegyzésben hiányzó szám, amit kihagytam: Blind [Live]

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr522156418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása