Ki ne szeretné a Kukoricát?

BackUp Band #1

2010. május 10. - Starbert

Head távozása után a banda nemcsak a CD-jükön akart jelentős változást létrehozni, hanem a koncertjeiken is. A KoRn először a See You On The Other Side világturnéjukon alkalmazta a "back-up band"-jét, (nem tudom, hogy ez hogyan hangozhat magyarul, mivel a tartalék banda kifejezés az elég röhejes lenne, mégpedig azért is, mert őket nem biztonsági okokból használják; úgyhogy én csak ezzel a kifejezéssel tudok most szolgálni nektek... A lényeg, hogy ő miattuk különlegesebbé válnak a fellépések.) és azóta tudhatják ezt a bandát magukénak.

Jelenlegi tagok:

SHANE GIBSON

Állatmaszk: -
Hangszer: Gitár
Róla: Clint Lowery távozása miatt csatlakozott a bandához. Mielőtt csatlakozott volna, Japánban turnézott Stork nevezetű bandájával. Shane (is) dolgozott Jonathan Davis szóló

projectjén, az Alone I Play-en. Az egyik turnét Munky otthagyta, így ő került a helyére, és meg kellett tanulnia 22 számnak a nagy részét, kevesebb, mint 24 óra alatt.

 

KALEN CHASE

Állatmaszk: Nyúl
Hangszer: Ütőhangszerek, mikrofon
Róla: Los Angeles-ben született. Kalen két bandához tartozik: az illiumhoz, és a The Changing-hoz. Sokszor összetévesztik őt nőkkel a hosszú, szőke haja, és hangja miatt. A 2007-es See You On The Other Side világturné óta tagja a bandának. Egy interjúban köztudottá vált az róla, hogy páratlan humorérzékkel rendelkezik.

 

ZAC BAIRD

Állatmaszk: Ló
Hangszer: Zongora
Róla: Jonathan Davis több alkalommal is belátta, hogy Zac nagyon tehetséges. Mindenféle előadókkal dolgozott már együtt. A See You On The Other Side világturnékor csatlakozott a bandához, majd 2007-ben újra összeállt velük. Zac segített az Introk és Outro-k elkészítésében a bandának. Közre is működött az Untitled című stúdióalbum elkészítésében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr361990388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása