Ki ne szeretné a Kukoricát?

(1998) Follow the Leader

2010. március 10. - Starbert

Ismét két év telt el. Ez idő alatt készült el a harmadik KoRn album, amibe a metal-on kívül a hip-hop és a funky is belekerült kisebb-nagyobb dózisban. A Children of the Corn című számra ismét felkérték Ice Cube-ot, hogy adja elő, valamint Fred Durstot is. Ez az album hihetetlenül nagy sikert aratott.

01 It's On!
02 Freak on a Leash
03 Got the Life
04 Dead Bodies Everywhere
05 Children of the Korn
06 B.B.K.
07 Pretty
08 All in the Family
09 Reclaim My Place
10 Justin
11 Seed
12 Cameltosis
13 My Gift to You

 

- Kedvenc albumom a Follow the Leader. Lélegzetelállító introval indul, (It's on) majd jön egy funky szám, ami a kedvencem, és sok olyan ember szeerti, aki ki nem állhatja a KoRn-t. (Ismerőseimből kiindulva) Got the Life... Na ezt is imádtam! Első boldogabb számuk a srácoknak, felfoghatatlan volt számomra, hogy készült egy ilyen boldogabb nótájuk is, de persze később csináltak még hasonlókat. Nagy kedvenc még a B.B.K. (Big Black Kock - Had ne fordístam le, hogy mit jelent) Teljesen elégedett vagyok a munkájukkal amit így '98-ra összehoztak. Jonathan már nem az elromlott életéről énekel, más témákat választott.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr591829536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása