Ki ne szeretné a Kukoricát?

(1996) Life is Peachy

2010. március 09. - Starbert

Két évvel a KoRn KoRn című albuma után kiadta a második nagylemezét, a Life is Peachy-t. Az album hasonló az elsőhöz, de Jonathan itt már többet énekel, és egy kis új zenei hangzást is belevittek a zenéjükbe. Az albumon szerepel egy Head által énekelt szám is, a Low Rider, ami egy feldolgozás, valamint Ice Cube is énekel, ő adja elő a Wicked című dalt. Metallica előzenekaraként népszerűsítették az új albumukat. Mivel Munky-nak időközben agyhártyagyulladása volt, abba kellett hagyniuk a koncertezést.

 

01 Twist
02 Chi
03 Lost
04 Swallow
05 Porno Creep
06 Good God
07 Mr. Rogers
08 K@#0%!
09 No Place To Hide
10 Wicked
11 A.D.I.D.A.S.
12 Lowrider
13 Ass Itch
14 Kill You

 

 

- Kitűnő introval indul az album, majd a többi szám, mint az első albumukon tökéletesen visszaadja a szenvedés "hangulatát"/érzését. Az ember könnyen bele tudta élni a KoRn albumon szereplő összes dalba magát, és ennél az albumnál is ugyan ez a helyzet. Ami érdekes, hogy meghívtak egy rappert is, hogy énekeljen el egy dalt, (Ő ugye Ice Cube) de azért kiváncsi lennék, hogy ő hogy áll hozzá a KoRn zenéihez, hogy bejön-e neki, vagy csak a pénzért ment bele a "játékba", vagy a hírnévért. KoRn ismét termékeny volt, hogy ki adott 14 számot, bár ezek közül van egy pár átvezető, amik 1, vagy 1,5 percesek. Daddy című szám sírással végződött, és ugyan ez a helyzet a Kill You szám végén is. Jonathan a mostohaanyját kívánja a pokolra, mert tönkretette az életét.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr911826650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása