Ki ne szeretné a Kukoricát?

(1994) KoRn

2010. március 08. - Starbert

Egy évvel a Demo megjelenése után kiadta a KoRn a saját magukról elnevezett albumot. Immortal / Epic-el újabb szerződést kötve felvették a 12 db számból álló albumukat. A Predictable, a Blind, és a Daddy egyaránt szerepelt ezen az albumon is, de így '94-re átdolgozták őket. Az Alive az erről az albumról lemaradt, csak a 2003-as albumon szerepel megint, de persze ott már feldolgozva, átalakítgatva. MTV játszani kezdte a számait, így már mindenhol róluk lehetett olvasni/hallani. Mint minden egyedi bandától, tőlük is loptak el hangzásokat. Turnéztak többek közt a The Offspring-gel és Marilyn Mansonnal.Az Ozzfesten való részvételük kudarca fulladt, mert összevesztek Ozzy feleségével, így leléptek. (Azóta már megbeszélték a dolgot, és szent a béke.) Jonathan Davis-nek igaza volt: Mindenki a szerelemről énekel, ez már unalmas. Valami más kell a népnek. Ezért is írt olyan dalszövegeket, ami a saját életéről szól, az ő elveszített gyermekkoráról. A basszusgitár, a dob, a gitár, eszméletlenül passzol Jonathan érzelmes hangjához. Ez az album kétszeresen platinás lett. A közönség imádta.


01 Blind
02 Ball Tongue
03 Need To
04 Clown
05 Divine
06 Faget
07 Shoots and Ladders
08 Predictable
09 Fake
10 Lies
11 Helmet in the Bush
12 Daddy

 

 

- Daddy című szám végén hosszú csend után egy veszekedés hallható. (Kiváncsi lennék, hogy aki ezt az albumot bakelitlemezen hallgatta, az hallotta-e a veszekedést. Mikor CD-n hallgatja az ember, akkor azért feltűnik, hogy a Daddy szám nagyon-nagyon hosszú, és mikor véget ér a dal, láthatjuk, hogy a szám szinte a felénél tart, így beletekerünk, és hoppá, megvan a beszélgetés. Bakeliten nem hiszem, hogy valaki számított volna arra, hogy lesz még valami.)

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr411822153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása