Ki ne szeretné a Kukoricát?

Holnap klipp premier!

2016. július 21. - Polski gyerek

Facebook oldalunkon egy hete megosztottunk egy fotót, melyen egy új Korn single neve volt látható. A "Rotting in Vain" július 22-én, azaz holnap fog kijönni, rögtön egy klippel karöltve! Élőben már hallható volt a dal, egy videó készült is a Chicago Open Air fesztiválon (Aki nem bír várni az tekintse meg én személy szerint kihagytam -szerk).

Egy közel fél perces előzetesben feltűnt a skót színész Tommy Flanagan akit sokan Chibs Telford néven ismernek a közkedvelt Sons of Anarchy sorozatból.

Az albumról egyébként egyre több részlet derül ki a napokban. Munky egy Metal Hammer interjúban megemlítette, hogy Corey Taylor, a Slipknot frontembere is megjelenik mint vendég az új albumon.

"Ott van nekünk Corey aki egy dalban énekel, ami biztosan a rajongók kedvence lesz, mert igazan kiad mindent. Egy keménységi mérőn, ahol a 10 lenne a 1994-es lemez, ez az album egy biztos 9"

Head régebben a Teamrock weboldalnak beszélt az új albumról. Azt mondta Jonathan "megfogta a lelkét és szétrepesztette" az új album felvételénél. Azt is megemlítette, hogy szerinte minden dal megállná a helyét a koncerteken is.

Forrás: Teamrock

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr188904916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása