Ki ne szeretné a Kukoricát?

The Paradigm Shift: World Tour Edition

2014. június 22. - teddypicker

Mint az korábbi posztjainkban olvashattátok, az új KoRn single a "Hater" június 19-én debütált a rádiókban a közeljövőben megjelenő The Paradigm Shift bővített kiadásásról. Az együttes frontembere Jonathan Davis a következőket mondta a dalról:

"Mindenkit utál valakit valamiért, ami megvan benne, és a másik azt a valamit szeretné. A refrén az eddigi legjobb rész amit valaha írtam, bárki hallotta, egyből megtetszett neki".

Davis a legtöbb dalt a bakersfieldi otthonához közeli stúdióban írta és rögzítette, mielőtt elküldte a banda többi tagjának, hogy adják hozzá a saját részeiket.

A The Paradigm Shift új kiadása július 15-én fog megjelenni, amin néhány új és koncerteken rögzített dalok is hallhatóak lesznek.

Davis azt is elmondta, hogy a "So Unfair" címú nótát, a legkisebb fiának Zeppelinnek az egyes típusú diabétesszel való harca inspirálta. Úgy jellemezte, hogy ez a legszemélyesebb dala.

 

Fénykép: Korn is planning to include new tracks and live material on an expanded edition of "The Paradigm Shift" set for release July 15.

The project will be led by the newly recorded single, "Hater," which debuts on radio Today and to be released for sale on July 1. 
Read more on Billboard: http://www.billboard.com/articles/news/6121587/korn-new-tracks-live-material-expanded-paradigm-shift-release

#YouCantBringMeDown

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr16394359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása