Ki ne szeretné a Kukoricát?

Az a bizonyos Revolver ügy...

2014. június 15. - Polski gyerek

Bo1ZZfSCEAAX4vK.jpg_600x600

Miről is van tehát szó? Röviden is tömören. A Mayhem fesztivál reklámozására, a Revolver egy különleges címlapot készített. A gyönyörű rajzban a legfontosabb fellépők egyaránt megtalálhatóak legyen szó a Triviumról vagy a Mushroomheadről. Igen ám, de az egyik legnagyobb fellépő, a Korn sehol! Sokan megkérdőjelezték, hogy mi az a különleges ok ami miatt nem került föl kedvenc énekesük, Jonathan Davis. Persze nem ilyen szépen.

Jonathan egyébként minden fannak megköszönte utólag is és a vita közben is, hogy gondoltak rá, de ő is megjelezte, hogy fogalma sincs miért van ez. Később kiderült, hogy valami különleges sértődésről lehet szó ugyanis az egyik fan kérdésére a Twitteren a Revolver ennyit válaszolt "Hányszor jelent meg Jonathan Davis a Revolver díjátadóin?".

Ez egyébként igaz, egyszer sem. Amikor az Év albumát elnyerte a banda akkor Ray Luzier vette át, egy évvel később pedig a Head, Munky, Fieldy hármas adta át a Deftones-nak a trónt. És már többször is lemondták a fellépésüket. Nemrég azonban egy bejelentést tett a Revolver miszerint semmi esélye, hogy még egyszer látható legyen a Korn akármelyik címlapjukon!

"Azon rock és metál ikonok száma, akik megvoltak hívva egy jammelésre az előadó bandákkal az idei Golden Gods díjátadón, de valamilyen ok miatt (Javarészt a bandák azt hihették, hogy égési sérültekkel, rámenősökkel jammelnek majd, vagy csak szimplán kibaszott hülyék voltak) nem játszanak a show-n: 6 legalább.
Azon metál bandák száma akik nemhogy egy, de két előadást mondtak le: 1
Valószínűsége, hogy az említett banda megfog jelenni valaha a Revolver címlapján: 0"

Azt hiszem egyértelmű kikről is van szó..

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr796301195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása