Ki ne szeretné a Kukoricát?

Munky: "Nem az én döntésem volt a Never Never"

2013. november 09. - Polski gyerek

Fura és egyben érdekes dolgok kerültek nyilvánosságra. Munky és Ray az ArtisanNews-nak azt mondták, hogy nem ők döntötték el azt, hogy a Never Never legyen a vezető kislemez. Amikor megkérdezték, hogy mi van a dallal Munky így nyilatkozott: 


"Egyáltalán nem" Luzier láthatóan jóváhagyta "Rengeteg vita volt a menedzsment és a banda között ezzel kapcsolatban. Ez csak...igen ez egy fülbemászó dal de mi úgy érezzük, hogy ez nem mutatja be megfelelően az egész lemezt"

Teljesen igaza van. Bár ezután Ray próbálta menteni a menthetőt a "így több fant szerzünk" meg a "különleges hangzásvilág" dologgal de igazából reménytelen fába vágta a fejszéjét. Vajon csak a menedzsment ötlete volt ez? Vagy Jonathan "fúj metál" beindítottsága is közrejátszott?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr445622387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása