Ki ne szeretné a Kukoricát?

Love & Meth

2013. október 17. - Got The Life

Tehát, akkor elérkezett a pillanat, amire mindannyian (akár csak egy kicsit is) vártunk. Tegnap kijött a Love & Meth videója, ma pedig felkerült a VEVO csatornájukra is a klipp. 

Egy kis véleményt szeretnék erről nyilvánítani, ha nem haragszotok, és kíváncsiak vagytok, milyen érzelmek kerítettek hatalmába (persze cenzúrázott változatban) a klipp megtekintésekor.

Ugye azt mindenki tudhatja, hogy a Never Never után ez volt a második szám, amivel találkozhattunk a Paradigm Shiftről. Személy szerint az egyik legnagyobb kedvencem az albumról, tehát nem kevés elvárásom volt a klippel kapcsolatban.

És úgy érzem, sikerült teljesíteni a KoRnnak, hiszen épp olyan lett a klipp, ami annyira hiányzott, ami annyira kellett nekem a teljes lelki boldogsághoz.

Tökéletes szimbólumokkal és rengeteg véresnek ható effektel tették szebbé az egyébként is kevés kivetnivalót hagyó számot. 

Őszintén, először, amikor kaptunk egy kis részletet a számból és a klippből, megrémültem, mert féltem, hogy a karmester miatt kicsit giccses, operás lesz maga a videó is, de most, hogy végignéztem, (persze szigorúan csak egyszer, hogy az első benyomást le tudjam írni) rájöttem, hogy remekül beleillik a klipp képi világába. 

A marionett bábus hatás is igazán ötletes, habár nem egy klippben használták már, mégis kellett ide, emrt enélkül egy kicsit unalmasnak hatott volna.

És akkor a plusz egy észrevétel, amit nem hagyhatok ki, az Jonathan ruhája. Egyszerűen visszahozták ezzel a régi időket, amikor a KoRnnak még köze sem volt a dubstephez és az eredeti felállásban játszottak. Talán ez tetszett a legjobban az egészben, hiszen visszakaptunk egy darabot a banda múltjából. 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr605581167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása