Ki ne szeretné a Kukoricát?

David visszatérne!

2013. augusztus 22. - Polski gyerek

David Silveria.png_500x286

David Silveria-ról a Korn dobosáról nem sokat lehetett hallani mostanában. Úgy tűnt az INFINIKA banda kezd besülni, és ő pedig bíróságra jár folyton. Amikor kiderült hogy Head részt vesz a Rock Am Ring és a többi nagy fesztiválon (akkor még nem tudtuk, hogy a bandába is visszajön) David is véleményezett miszerint ő is szívesen visszatérne a bandába. Ez utána elcsendesült és nem lett belőle semmi. Most, hogy a 11. album már a küszöbön áll, megszólal David a Loudwire-nek.

Nem éppen boldogan mesélt a Korn-ról. Azt mondta,hogy ő szívesen visszatérne és visszahozná a régi hangzást a Korn-ba, mert más ezt nem tudja. Azt mondta, hogy ő jelentkezett a visszatéréssel de senkitől nem kapott választ. Azt is mondja, hogy Head tulajdonképpen még nincs a bandában. Régen ő visszaakarta hozni de Jon és Munky hallani se akart róla. Érdekes. Arról beszélt, hogy nélküle nem lesz ugyanolyan a Korn hangzás sose. Bár nem halotta az új számot, biztos benne, hogy nem olyan mint a régiek (hát a Never Never tényleg nem). Érdekes mondjuk,hogy pont ő mondja ezt aki a See You On The Other Side-ba még részt vett.

Mondta azt is,hogy nagyrészt a pénzéhség miatt nem bírja a dolgot. A Korn-t szereti de ezt nem. Hát..érdekes. És még Ray-nek is beszól, miszerint "ő egy Heavy Metal dobos és sose fogja tudni visszahozni a funky-s hangzást". Azért ez már elég merész. Ilyenekkel nem igazán érzem a visszatérés lehetőségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr735471866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása