Ki ne szeretné a Kukoricát?

Korn elővette és mesélt a sikeralbumról!

2013. augusztus 07. - Polski gyerek

Korn-Follow_The_Leader-Frontal.jpg_953x953

Az ARTISTdirect meghívta a Korn tagjait (Munky, JD és Head) és kérdezett tőlük a legsikeresebb albumukról. A Follow The Leader a Korn 3. nagylemeze és ezzel kerültek be igazán a köztudatba. Nézzük mit gondolnak most az albumról! (A teljes cikkért katt ide). Bár a hardcore Korn fanok a nagyérészt ígyis tudták de mondanak néhány érdekes dolgot! Tudtad például, hogy Munky kedvenc száma az albumról a My Gift to You?

Jonathan: Nagyon bírom az elektronikus dolgokat amiket csináltunk az albumon mint például a Cameltosis dalt amit Tre-vel csináltunk. Ez, és a Helmet In The Bush volt az két szám, aminél már elkezdtem az elektronikát a Korn zenéjébe helyezni. (...)

Brian 'Head' Welch: [A Dead Bodies Everywhere-ről és az elejéről] Azt a hangot valójában egyszer már halottuk a dal előtt. Egy játékáruházban voltam. Munky kinyitott egy ilyen játékdobozt vagy valami ilyesmit és egyszercsak megszólalt ez a dallam. Aztán jött a sötét rész amit Munky csinált a szájával. Ez a kísérteties, gonosz hang ami abból a játékból jött. Imádom. (...)

James 'Munky' Shaffer: A kedvenc dalom a My Gift To You. Skótdudával kezdődik aztán kemény riffekkel folytatódik. És van egy szép, melódikus refrénje aztán Jonathan kiakad. Az 1999-es turnén minden éjszakán előadtuk ezt a számot. Mindig amikor jött mondta: "Ember, én ezt nem bírom tovább" (...)

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr455450059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása