Ki ne szeretné a Kukoricát?

Korn - The Paradigm Shift [Új infók, tömören]

2013. augusztus 01. - Polski gyerek

paradigm-shift-e1374907719900.jpg_530x530

Kérdezhetitek, hogy mostanában miért nem volt semmi hír az oldalon. Nos, mint azt Facebook-on látható volt az elmúlt napokban csak az új albummal kapcsolatban jöttek adatok. Szerettem volna egyben kiírni minden információt, és most elérkezett ez az idő. Na lássuk.

A Korn 11. stúdióalbuma a The Paradigm Shift október 1-én fog napvilágot látni. Az alap album 11 dalt fog tartalmazni, míg a deluxe + 2 számot és egy dokumentumfilmet Head visszatéréséről. A dalok átlagosan 4 perc körüliek, míg az alap lemez hossza 43:18. Minden tag megváltásként mesél az új albumról, és mindenki szerint ez lett az egyik legjobb Korn album. Állítólag The Path Of Totality féle dubstep stílusú dal is fel fog kerülni a szerzeményre. Régebben még 3-4-ről beszéltek de mostmár maximum 1-2-ről lehet beszélni. Nagy valószínűséggel a JDevil (Jonathan DJ projektje) és Noisia által készített Spike In My Veins lesz az egyik ilyen, bár aztmondták,hogy Kornossá csinálják a számot, nagy valószínűséggel lesz dubstep benne. Felkerült az albumra a már Korn III óta halogatott Lullaby For a Sadist című szerzemény ami állítólag akusztikus gitárral készült. Érdekes, hogy az egyik legrövidebb szám a záró It's All Wrong. a Korn fanoknál nagy elvárás van az utolsó dalokkal kapcsolatban. Vajon lesz utána percekig tartó csend vagy azonnal vége az albumnak? Egyébként a fiuk el is kezdték az első kislemez kiadását. Legalábbis már folyik a munka. Bár sokáig azthittük, hogy a Prey For Me lesz az első klippes szám, de bejelentették, hogy a Never Never lesz. Az első kislemez (És gondolom a videóklipp is) augusztus 12-én lát napvilágot

1. Prey For Me

2. Love & Meth

3. What We Do

4. Spike In My Veins

5. Mass Hysteria

6. Paranoid and Aroused

7. Never Never

8. Punishment Time

9. Lullaby For a Sadist

10. Victimized

11. It's All Wrong

12. Wish I Wasn't Born Today (Bonus Deluxe)

13. Tell Me What You Want (Bonus Deluxe)

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr875437002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása