Ki ne szeretné a Kukoricát?

Head, Jonathan és Fieldy mesél az új albumról.

2013. március 25. - Polski gyerek

A Bakotopia.com egy interjút készített Head, Jonathan és Fieldy-vel. Sok kérdést taglaltak, többek között az élményt amikor Head 7 év után újra a Korn-al lépett föl egy szám erejéig, az új turnéról és még az új albumról is szó esett. Fieldy szerint "olyat tettek mint eddig soha". Körülbelül 12-13 szám lesz fönt az új albumon, de egyenlőre 20 dal van kész. Tehát van választási lehetőség. Továbbá tagadta, hogy meghívták volna Head-et a lemezkészítése miatt.

“Right now, I will tell you this ... we’ve done something we’ve never done before. Normally if we do a new Korn record, we’ll normally put 12 or 13 songs and that’s how many we make. This time we’ve made 20-plus songs, and we’ll put the best of what we have on there, whatever the numbers end up being. We have so many to choose from, I think it’s going to be a little extra special this time.”

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr455171263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása