Ki ne szeretné a Kukoricát?

Head interjúk, magyar Love & Death album kritika

2013. február 13. - Polski gyerek

loveanddeath1_headline.jpg_674x200

Head rengeteg interjút ad mostanában, nem is meglepő miért. Egyértelmű, hogy mindenki be van zsongva, hogy akkor most vissza tér-e végre az anyabandába vagy sem. Szerintem erősen az "igen" felé hajlik, szóval szerintem a 11. album ütni fog. Elnézve legalábbis mit csinált a Love & Death-el. De nem haladjunk ennyire előre.

Szóval sok interjút adott, nagyrészt ugyanazokkal a kérdésekkel. De azért mégis volt néhány érdekes. A The Blitz-nek adott interjúban például megemlítette, hogy még nem 100%-os a visszatérés, de ha jól sikerülnek a nyári turnék, akkor már erősebben gondolkodik a dologgal kapcsolatban. A Media Mikes kiszedte belőle, hogy ha vissza is tér a Korn-ba a Love & Death-el is foglalkozni fog. Nem lesz nehéz, a banda összes többi tagjának is megy ez. (Fear And The Nervous System, StillWell, Killbot) Végül pedig a szülővárostól, a Bakersfield Now magazintól kapott néhány kérdést, méghozzá videóban.

És akkor most jön a másik dolog amit igértem. A Love & Death debütáló lemeze a magyarokat is elkezdte érdekelni. Sokak által nemnagyon kedvelt Korn próbálkozások után egész jól fogatták a BH&L-ot. Olvastam sok helyen, hogy a Nu-Metal mintha kezdene visszatérni. Saját véleményem szerint, ha a Korn 11. lemeze ütni fog akkor igenis visszatér az egész műfaj. Tökéletes példa rá ez az album. A Nuskull csinált egy kritikát, amiben 8/10-et adtak az albumra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr185079302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása