Ki ne szeretné a Kukoricát?

Jonathan és Munky mesél a Pantera-ról, Head a visszatérésről

2012. december 13. - Polski gyerek

pantera_1920x1080.jpg_1920x1080

Az ARTISTdirect nagyon szereti ezt a "vegyünk elő egy híres bandát, kérdezzük meg más híres bandák véleményét róla" dolgot. Most a Pantera került sorra és sikerült megint megkérdezni két Korn tagtól is, mit gondolnak róla. Az ARTISTdirect-re kattintva elolvashatjátok az összeset. Más híres előadó, mint például Corey Taylor és Rob Zombie is mondott egy két mondatot.

Mikor szünet volt, terjengtek itt az újabb hírek Head visszatéréséről. A legfőbb ilyen az volt, hogy a Korn szívesen látja Head-et. Brian a Revolver-nek adott interjút, melyben az ezzel kapcsolatban történt dolgokat is említi. Mesél a legutóbbi "közös Blind-ról" és arról, hogy hamarosan együtt fognak jammelni, hogy visszatérjen minden emlék. A Revolver-re kattintva elolvashatjátok az egész interjút.

Továbbá még egy Munky interjú a Loudwire-nél vidóban: (Szintén a visszatéréssel kapcsolatban)
NÉZZÉTEK A PÓLÓJÁT NEKEM KELL EGY OLYAN!

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr54963942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása