Ki ne szeretné a Kukoricát?

Munky és Ryan és a Soundgarden

2012. november 18. - Polski gyerek

kinganimal400.jpg_400x400

A HIM, Dead Sara, Staind, Machine Head és egyéb híres bandák között a KoRn néhány tagjától is megkérdezte az ARTISTdirect, hogy mi a véleményük a méltán híres Soundgarden nevű együttesről? Munky és Ray ezt válaszolta:

Munky: Igazából volt egy dal, ami a KoRn III: Remember Who You Are B-Side-jára került volna fel, mely a "Diary Of A Sadist" nevet kapta (Admin: Ezt a dalt máig nem adták még ki). Arról a számról mindig a Soundgarden jut eszembe. Mindig is szerettem Kim Thayil egyedi hangolását, amit teljesen eltér a többitől. A kedvencem tőlük még mindig a "Superunknown". Olyan sok jó számuk van!

Ray: Először akkor hallottam Soundgarden zenéjét, mikor a Musician Intézetében tanítottam. Meg kellett tanulnunk "Outshined"-t, majd tanítani a diákoknak. A dal más volt, mint a legtöbb akkori dal. Szeretem a tempóját és riffjeit a "Jézus Krisztus Pose"-nak. Kegyetlen, ez tartja mozgásban az egész dalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr784913001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása