Ki ne szeretné a Kukoricát?

Néhány interjú a közelmúltból

2012. augusztus 26. - Polski gyerek

Felkerült egy két interjú mostanában a netre, amiről nem szóltunk semmit eddig. Ilyen például az az indiai interjú amit a Gibson Guitar-nak adott Munky:

A Korn adott egy különös morált az embereknek a zenében. A sértődött, sötét vizuális képek, tárgyak, dalok... Hogyan foglalkozik ezzel a Korn?

Jonathan egyszer azt mondta, hogy szeret "vért és beleket" festeni a dalszövegekben virágok és a kék ég helyett. Soha nem vonzotta a zenénket a szép, boldog dolgok az életben. Szeretjük a sötét, ijesztő és felforgató hangokat - ez az, amit szeretnénk kifejezni, és mi gondoskodunk erről. Nem akarunk megbántani senkit, de mi soha nem aggódunk, hogy mások mit gondoltak az zenénkről. Ha tetszik, az fantasztikus. Ha nem, akkor sincs probléma.

Teljes interjút ITT találhatjátok

Egy másik indiai interjúban Jonathan, Munky és Ray is benne volt. 

Mi a legfontosabb tulajdonság a siker eléréséhez a zeneiparban?

Jonathan Davis: Azt hiszem ahhoz, hogy sikeres legyél kell, hogy legyen egy elképzelésed, élvezd a zenét, dolgozz keményen, és legyél együttműködő. A Korn együttműködött sok különböző művésszel, mint Ice Cube, és Fred Durst. 

Teljes interjút ITT találhatjátok

Végül pedig egy videós Luzier interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr624732402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása