Ki ne szeretné a Kukoricát?

David és Fieldy

2012. augusztus 15. - Polski gyerek

582763_406611982726839_330426461_n_1345029004.jpg_630x301

Egy megrázó David Silveria hír (melyet most hallok én is először):

A nemrég vallásossá vált ex-KoRn dobos David Silveria-t letartóztatták ittas vezetésért még márciusban! David az Orange Country tárgyalótermében tagadta, hogy ő ittas lett volna az adott történéskor. A TMZ megerősítette a dolgot. A márciusban megtörtént eset, Huntington Beach felől jövő David és egy másik illető karambolja, a dobos ittas vezetése miatt történt! David ragaszkodott hozzá, hogy ő egy cseppet sem ivott - de azt mondta, altatót vett be az eset előtti éjszakán amelynek reggelig érezhető volt a hatása ... így ő álmos volt, ami megátolta a biztonságos vezetést. Silveria ezt egy "becsületes tévedésnek" nevezte - és most úgy döntött, hogy harcolni fog a vádak ellen.A tárgyalást átrakták szeptemberre.

Hát igen nem éppen jó hír, de annál örömteljesebb ami Fieldy háza tájékárol jött!

"3,63 kg-os kisfiunk született! A neve Noa. Ez a csodálatos Isteni ajándék teljesen megváltoztat Dena és az én életem! Micsoda áldás. Ma született!"

Mire ezt olvassátok addigra már a baba 2 napos. Sok boldogságot Fieldy-nek és családjának! 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr754713579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása