Ki ne szeretné a Kukoricát?

Did My Time a setlist-ben!

2012. július 07. - Polski gyerek

Ahhoz képest,hogy azt ígérték, változás lesz a dallistában, március óta alig változott valami. Bár a Helmet In The Bush-t kivették viszonylag hamar és nemrég a Lies-t is a Divine-ra cserélték, továbbá berakták a Kill Mercy Within-t és a Porno Creep-et (Ez csak átvezető ezért nem éreztem fontosnak elmondani. Ha már itt vagyunk a Got The Life után dob szóló van :D), ezeken kívűl nem igazán lett új a setlist. Jó az is igaz, hogy 1-2 show-n berakták + számnak a Somebody Someone-t és néha az Oildale-t. De a nagy változás még nem történt meg. Szerintem a nyári európai turnéra tervezik, ami nekünk, magyaroknak jó lesz :)

A legutolsó koncertjükön, a Kanadai Boonstock-on azonban 13. dalként belopták a Did My Time-ot! Ez a dal utoljára a 2011-es nyári turnén volt hallható, ott is csak a Medley-ben sok dallal összemosva. Nem tudhatjuk, hogy a DMT-nak mi lesz a vége, lehet ugyanaz lesz mint az Oildale-el és a Somebody Someone-al, de egyenlőre fix-nek néz ki. (Az Another Brick In The Wall-t most már komolyan kivehetnék...)

Megjegyzés: Lehet, hogy az új setlist is csak olyan hír volt mint mondjuk anno a My Gift To You és a Holding All These Lies berakása...

Fénykép: Happy FOURTH, people!!!!  How are you celebrating?

Check out the Independence Day Sale on the official Korn Bravado USA webstore. 
http://bit.ly/LRsxPc

Photo: © Sébastien Paquet

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr854634947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zitalein 2012.07.09. 00:37:50

Mi a baj az Another Brick-kel? Amúgy én a Somebody Someone-t imádom, csak mióta Fejetlenség van, azóta nem az igazi. Mi marad, ha még a Téglát is kiveszik? A kedvencem meg a Lies (ami a fejetlenség óta szintén nem az igazi). Hát, így jártam...

Polski gyerek · http://korn.blog.hu 2012.07.09. 16:41:44

Predictable forevah' :D Meg a Good God. Ez a két kedvenc

Zitalein 2012.07.10. 03:30:46

Amúgy azt kerestem, hogy ki kérdezte valahol (talán a facebookon volt, de ott se találom), hogy hány órakor kezdik a szigeti koncertet.
Itt a válasz:
szigetfest.eu/en/programme
(a Main Stage témát kell lenyitni, Thursday magasságában még egy kicsit tovább görgetni).

Ilyennel vajon miért nem szolgálják ki a magyar érdeklődőket? (Beírtam olyat is, hogy szigetfest.eu/hu, de erre csak hibaüzenetet kaptam...)

Aki tudja, adja át!

Zitalein 2012.08.04. 00:45:02

Most akkor Európában megint módosítani kell? Vagy Mr. Martinie számára nem okoz semmi gondot egy kis oldschool KoRn?
süti beállítások módosítása