Ki ne szeretné a Kukoricát?

Head is back!

2012. május 06. - Polski gyerek

 Igen Head visszatért a Korn-ba! Bár nem tagként és csak egy koncerten egy számnál de újra együtt játszottak! Nézzük ennek a történetét:

Tegnap azaz május 5-én a KoRn a Carolinába játszott. Nem volt nagy különbség, a setlist rövidebb volt 1-2 számot kivettek. Az utolsó számnál, azaz a 'Blind'-nál azonban megjelent a jó öreg Head bácsi és eljátszotta a bandával a dalt! 2004 óta először játszott együtt a Korn és Head. Szerintem innen már csak pár lépés az, hogy visszalép a bandába.

Ennek a dolognak persze volt előzménye. Már a TPOT kiadása előtt kezdődött amikor régóta először együtt lógott Jonathan és Head. Aztán bejelentették, hogy a Whosoevers konferencián Fieldy ott lesz Head-el. A Love & Death a Korn stúdiójába vette föl az egyik számot...rengeteg utalás. A legnagyobb az, amikor Fieldy (és Head is) megemlítette: "Egy alkalommal egy napon megoldható lenne az,hogy együtt játszunk".

Bár Head azt mondta, hogy 2019-be ha a Korn bekerül a Hall Of Fame-be, fellép velük, úgy tűnik hamarabb beadta a derekát. Vajon a következő lemezen már az ő neve is ott lesz? Az biztos, hogyha Head visszatér egy erős, tökös Korn lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Setlist:

  1. Divine 
  2. Predictable 
  3. Good God 
  4. Narcissistic Cannibal 
  5. Kill Mercy Within 
  6. Chaos Lives in Everything 
  7. Get Up! 
  8. Here to Stay 
  9. Freak on a Leash 
  10. Falling Away From Me 
  11. Another Brick in the Wall 
  12. Shoots and Ladders / One 
  13. Got the Life 
  14. Blind (with HEAD)

 UPDATE: Videó az eseményről:

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr324491020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása