Ki ne szeretné a Kukoricát?

A Revolver szerint a TPOT az év albuma - Golden Gods Awards

2012. április 13. - Polski gyerek

Tegnapelőtt került megrendezésre a Revolver: Golden Gods Awards díjkiosztója. Rengetegen léptek fel. Elég annyit mondanom, hogy Marilyn Manson (Johnny Depp közreműködésével!), Slash vagy Evanescene és már lehet tudni, nagy buli lehetett.

Elvileg a Korn is fellépet volna, de betegség miatt lemondták a koncertet! Állítólag Jonathan térde sérült meg, de én abban is gondolkodom, hogy Fieldy-vel is van valami (Az új album kiadása óta, nagyon fura. Egyik interjúban ódákat zeng a TPOT-ről, másikban meg azt se tudja mi a lényege)  

A Korn nem csak fellépet volna, hanem jelöléseket is kapott. 4 kategóriában jelölték a bandát, vagy tagjait: Riff Lord (Munky), Legjobb basszeros (Fieldy), Legjobb énekes (Jonathan) és az Év albuma (The Path Of Totality). Szavazásos volt a dolog, a blogon is feltünt néha a linkje.

Valahogy gondolni lehetett hogy a nagy számok törvénye alapján legalább egy díjat sikerül bezsebelni. A Riff Lord Slash lett, a legjobb basszeros Nikki Sixx, a legjobb énekes pedig Amy Lee. De a Korn megnyerte az egyik legnagyobb elismerést: Az év albuma: Korn - The Path Of Totality! A díjat Ray Luzier vette át (Ha már ő nem kapott jelölést) Itt van róla egy videó:

Marilyn Manson feat. Johnny Depp - The Beautiful People

 

Korn's Ray Luzier

 Ray a díj átvételekor

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr124408373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztunde 2012.04.13. 19:56:27

Szóval akkor összefoglalom: Ray nagyon jó fej, imádom, Johnny Depp is oké, Manson viszont tökrészeg volt! De itt is gratulálok az év albumához!!! Nekem mindenben a Korn a legjobb!

The Glue · http://the-glue.blog.hu/ 2012.04.14. 12:04:40

Érdekes h pont az az ember veszi át a díat, akinek legkevesebb köze volt eddig a Kornhoz (most nem Ray ellen beszélek, de ő aki legkésőbb került a bandába) plusz még ehhez az albumhoz is kevés köze van a dupstep miatt. A Manson meg szánalmas mert már csak híres emberekkel képes eladnia magát a díjkiosztókon .

Polski gyerek · http://korn.blog.hu 2012.04.14. 19:53:05

Jah, legutóbb a Rammstein-el játszott
süti beállítások módosítása