Ki ne szeretné a Kukoricát?

Tudtad? Behind The Player DVD-k Magyarországon!

2012. február 18. - Polski gyerek

 Ha már neonhúrokról írtunk akkor írjunk a Behind The Player DVD-kről is mely ugyanannyira érdekesek. Idéznék a RockYourself Webshop-tól:

 

A IMV "Behind the Player" sorozat egy zenei világszenzáció. Az IMV munkatársai  ugyanis megnyerték a mai rockzenei élet néhány legnagyobb alakját, és az ő segítségükkel olyan interaktív zenei anyagokat állítottak össze, melyek a maguk nemében egyedülállóak. 

A zenészek - gitárosok, basszsugitárosok és dobosok - saját maguk mesélnek a zenéről, saját tapasztalatukról, élényeikről, inspirációjukról, és saját maguk, vagy zenekaruk egy-egy világsikerű daláról. Ezek után meg is mutatják, hogyan kell az adott dalokat eljátszani. Mindezt interaktív módon, grafikailag megtámogatva, tabokkal, képekkel, közeli kamerák segítségével, hogy a dalok megtanulása mindenki számára könnyű legyen. Elsőkézből tudhatjuk meg például Duff-tól, hogy hogyan is kell eljátszani a Velvet Revorver Slither című dalának basszusát. És ő csak egy példa volt, a 16 előadó 16-féle DVD-jéből.


Ezek között az előadók között benne van Fieldy és Munky is, akik megmutatják nekünk hogyan kell basszusgitáron eljátszani a Got The Life és a Freak On Leash dalt és gitáron a Blind-ot és a Falling Away From Me-t! Érdemes benézni az egyetlen olyan helyre ahol megvehetőek a DVD-k hazánkban: rockyourself.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr964130281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása