Ki ne szeretné a Kukoricát?

David Silveria újra dobol

2012. január 27. - ChildЯen of the KoЯn

Csak nem a KoRn-ban. Ez azért érdekes, mert annak idején úgy vált ki, hogy ő kiégett a dobolást illetően, megunta, stb, ez jó hír, azonban a KoRn-ba nem valószínű a visszatérése a már pár éve véglegesített Ray Luzier miatt, aki -szerintem- egy még Davidnél is jobb dobos. Amúgy az új bandáját Infinikának hívják és itt lehet megtekinteni a promo videójukat:

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr773899132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ibanez-k7 2012.01.31. 20:52:05

de kár basszus............milyen király lenne visszajönnének head és ő:(

ChildЯen of the KoЯn 2012.02.01. 00:33:29

A KoRn (ők is megmondták és rájöttem, hogy igazuk van) egy eszme és érzés nem pedig a benne levő tagok :) Nyilván JD nélkül finoman szólva is fura lenne, de szerintem érted. A KoRn attól KoRn most, hogy nincs benne David és Head. Egyrészt Ray egy rohadt jó dobos, másrészt szerintem is túl kell nézni a tagokon és a mondanivalót kell figyelni meg amit kapsz tőlük :)
süti beállítások módosítása