Ki ne szeretné a Kukoricát?

Tudtad? Bakersfield és a KoRn kapcsolata

2011. szeptember 11. - Polski gyerek

Ugyebár minden masszív KoRn rajongó tudja,hogy az együttes szülővárosa Bakersfield. Az idő után híresé vált banda megtartotta a városhoz való hűségét és szeretetét. De a város sem pártolt el tőle. Amikor új lemezt adtak ki, Bakersfield-ben az volt a legfontosabb album.

2006-ban, amikor a Family Values turné kezdetét vette kiadták a hírt,hogy az egyik helyszín Bakersfield. Ekkor felavatottak egy utcarészt amelynek KoRn sétány lett a neve. Ettől függetlenül rengetegszer jöttek "haza" szinte az összes turnén. De figyelemre méltó az a dolog,hogy az "Oildale (Leave Me Alone)" videóklipp forgatása is itt történt, pontosabban az olajvölcsben. Elmondhatjuk,hogy Bakersfield és KoRn között megmaradt a kapcsolat, remélhetőleg nem is fog megszakadni

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr843217331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása