Ki ne szeretné a Kukoricát?

Head is dolgozik

2011. szeptember 07. - Polski gyerek

Úgygondolom,hogy akármennyire nincs köze a KoRn-hoz már Head-nek mégis szeretném megemlíteni egy két hírt róla mostanában. Nemrég egy könyven dolgozott de mostanába egyre többet koncertezik. Hogy milyen mostanában? ITT megnézheted. De a lényeg,hogy hamarosan kiadja az új kismlemezét (Okt.6.) "Paralyzed" néven. Majd azt is kirakom


Ezen kívűl egy újabb koncertel bővült a KoRn listája, méghozzá egy októberi Vegas koncertell. Ezenk kívál DJ JD-nek három új mexikói koncertje lett, és ezen kívűl egy svájci. Dátumokat kérésre írok de nem hiszem,hogy fontos :) Egy Svájci koncertről egy kis videó:


Statszitikán láttam,hogy volt aki télleg reklámozta az oldalt nagyon köszönöm, neki(k) :) Örülnék,hogyha az emberek a körülöttük lévő KoRn fanoknak is elmondanák,hogy van ez az oldal, ahol híreket kapnak a kedvenceikről :)

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr563209336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása