Ki ne szeretné a Kukoricát?

A híres H I V felirat.

2010. szeptember 16. - Kornsane

Jonathan Houseman Davisnak ugye a bal felső karján található a neves HIV felirat.
Na ezt nagyon sokan félreértelmezik. Ugye van a Daddy (nem Hey Daddy) című száma ahol ugye feldolgozza az őt ért molesztálást kiskorában.Tapasztalataim szerint sokan úgy vélik, hogy ez a molesztáló meg is erőszakolta őt, és így hiv fertőzött lett.Baromság.
Ugye már gimnáziumban is "freak" volt vagyis ilyen elvont és magának való.Elég sokan baszogatták mivel hosszú volt a haja, és állítólag festette is magát, és az öltözködése.Nos ne feledjük, hogy akkoriban zajlott a New Stream mánia, és elég sok rocker-t ért akkor inzultálás.Buzinak tartották őt ahogy ez ugye kiderül a "Faget" című számban is.Igazából így beletörődött olyan értelemben, hogy jó..akkor Ő buzi..de legalább nem olyan szar alak mint azok akik baszogatták.Másik ok az öltözködésen kívül, hogy imádtam a Duran Duran együttes számait, és ezt is buzisnak tartották. (https://www.youtube.com/watch?v=Mo6iwTRLy94&ob=av2e itt egy szám tőlük, és figyeljük a címét..Come undone..hmm Coming Undone? :D )
Így eléggé viccesnek tűnik, hogy pl. egy 95-ös Woodstock-os zúzás után ilyet hallgat, de végülis ez is elvont zene ami ugye passzol hozzá.
Másik amit egy interjúban mondott, hogy idézem:
"Ez a tetoválás valószínűleg megmentette az életemet.Egyes helyzetekben mikor a szenvedély átveszi az agy felett az irányítást..ránézek a tetkóra, és rájövök, hogy í vírus ott kinn van, és sose tudod ki hordja."
Hát szerintem egyértelmű.KoRnmániás csajok, és úgy a 90-es években a HIV halál elég gyakori volt.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr992301244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelnor 2011.05.17. 14:09:11

Kissé talán off, vagy nem tudom, mindenesetre eladó a teljes Korn-cédé gyűjteményem. Ez a következő darabokból áll: Korn (1994), Life is Peachy (1996), Follow the leader (1997), Issues (1999), Here to stay kislemez (2002), Untouchables (2002, limited version), Take int the mirror (2003), See you on the other side (2005, dupla cédés, papírtokos, exkluzív cucc, csak ez vagy 7000 HUF volt anno :) ). Az állapotuk abszolút jó, mindegyik karcmentes stb. Az árat megbeszéljük. Érdeklődni lehet: gabe33@freemail.hu
süti beállítások módosítása