Ki ne szeretné a Kukoricát?

BackUp Band #2

2010. május 13. - Starbert

Korábbi tagok:

JOEY JORDISON

Állatmaszk: -
Hangszer: Dob
Róla: Nathan Jonas Jordison, (született 1975 április 26-án, Des Moines-ban)  akit csak Joey Jordison-ként ismerünk, amerikai dobos, és gitáros. A '90-es és 2000-es éveiről vált híressé, amit a Slipknot bandában tölt/töltött. A Murderdolls bandában gitározott. (ez egy glam metal/horror punk banda) A 2007-es években csatlakozott a KoRnhoz, mivel a csapat dobos nélkül maradt, így hát ő kísérte el a KoRnt európai turnéjára, illetve a Family Values Tour-ra, és a Bitch We Have a Problem turnéra, majd Joeynak vissza kellett térnie a Slipknothoz, mivel új lemezt kezdtek el készíteni.

ROB PATTERSON

Állatmaszk: Fehér maszk
Hangszer: Gitár
Róla: A KoRn turnéján volt gitárosa a bandának. A 2005-ös turnén a színpad jobb oldalán játszott erősítőn, de a nézők számára ő nem volt látható, hiszen a "háttérben" játszott, de később már a színpadon is játszott fehér maszkot viselve. A 2006-os turnén hangját is hozzáadta a produkciókhoz. A 2007-es turnékon már nem játszott a KoRnnal. Munkynak akadt egy pár nem tetsző dolga Robbal kapcsolatban, ezért ő javasolta a változtatást. Munky olyan valakit akart helyére rakni, aki nyugodtabb a színpadon.

 

CLINT LOWERY

Állatmaszk: -
Hangszer: Gitár
Róla: Ő váltotta fel Rob Pattersont a turnékról. Olyan bandékban játszott, mint például  a Still rain, Sevendust, Dark New Day. Fiatalabbik testvérével alakították meg a Still Rain-t. 2007-ben hagyta ott a back-up band-et.

 

TERRY BOZZIO

Állatmaszk: -
Hangszer: Dob
Róla: Terry mindig is egy része volt a KoRnnak, de Jonathan Davis azt mondta, hogy Davidnek az ajtó mindig nyitva áll, hogy újra csatlakozhasson. Terry közreműködött a KoRn nyolcadik stúdióalbumában.

 

MICHAEL JOCHUM

Állatmaszk: -
Hangszer: Ütőhanszerek
Róla: Ő volt a legismeretlenebb back-up band tagja a KoRnnak. Ő nem csak dobos, hanem karmester is. See You On The Other Side világturnén csatlakozott a bandához, valamint közreműködött az MTV Unplugged-on is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr501999651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása