Ki ne szeretné a Kukoricát?

Update

2010. május 07. - Starbert

Mikor a tagokról írtam bejegyzést, nem tudtam információkkal szolgálni az új dobosról. Most viszont lefordítottam nektek egy leírást Luzierről, amit beillesztettem a régi bejegyzésbe is, de akit érdekel, hogy ne kelljen sokat lefele görgetnie, annak beszúrom ide is.

Ray Luzier Pennsylvaniában nőtt fel, egy kisvárosban. 5 éves korában kezdett el dobolni, majd középiskolai évei alatt koncerteken lépett fel, volt köze a jazz műfajhoz is, illetve részt vett egy „marching band”-ben is.  Miután 1988-ban leérettségizett, Kaliforniába költözött, hogy egy híres zenei intézményben tanulhasson. Később rock stílusban kezdett el tanulni, és magánórákat vett.

Luzier leginkább David Lee Rothal folytatott alkotásairól vált híressé, akinek 1997-2005-ig püfölte dobjait. Luzier játszott még a „The Hideous Sun Demons” bandában. 2004-ben kiadott egy oktató DVD-t, amiben mindenféle trükköt bemutatott.

2006 januárjában feltűnt a NAMM-ban, Kaliforniában Billy Sheehan-nel és Toshi Hiketa-val. A Stone Temple Pilots DeLeo testvérpárosa ugyanezen a NAMM-on jelent meg egy improvizációs banda részeként. Luzier teljesítményét látva megkérték, hogy csatlakozzon az Army of Anyone nevezetű bandához.

2006-ban a KoRn eredeti dobosa kilépett a bandából, így a KoRn 2007-ben a turnéjukra dobosokat hívatott, beleértve Joey Jordison-t, a Slipknot dobosát. Jordisonnak viszont időközben a saját bandájának új albumára, az All Hope Is Gone-ra kellett készülnie. Ezért a KoRn-nak új dobos után kellett néznie; Luzier állítólag Seattle-be ment Munky-hoz, és Fieldy-hez, meghallgatásra. A nagyon hatásos meghallgatás után megkérték a bandatagok, hogy csatlakozzon az együtteshez.

2008 január 13-án lépett fel először a KoRn-nal, Dublin-ban, Írországban. Jelenleg a 9. stúdióalbumot készíti együtt bandájával, és Ross Robinson producerrel. A frontember, Jonathan Davis, kimondta, hogy Luzier most már a banda tagja.

Mit szóltok az új headerhez, amit FxS készített?! ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr351982811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chinook · http://bowmaker.blog.hu/ 2010.05.10. 21:48:20

fasza, csak én mondjuk feketében is megnézném, ez a fehér olyan rikító:)
süti beállítások módosítása