Ki ne szeretné a Kukoricát?

Dalok értelmezése 2.0

2010. április 13. - Starbert

1, Twist / Pörgés
Ahogy a Ball Tongue-nél és a többi számnál is, Jonathan azt mondta hogy ennek a számnak nincs értelme. Persze páran megpróbálták versbe szedni a szöveget, de nem igazán sikerült nekik...

2, Chi
"A Chi a drogról és az alkoholról szól. Az emberek isznak meg narkóznak amikor valami probláémájuk van, igy nem érzik a 'fájdalmat'." - Jonathan Davis

A szám Chi Cheng-rõl, Deftones tagjáról kapta a nevét. "Róla neveztük el, mert ezt reggaenek hívta, és imádta a reggae muzsikát." - Jonathan.

3, Lost / Elveszett
"Ez egy általános dal a legjobb barátodról, aki találkozik egy csajjal , és hirtelen nem foglalkozik veled." - Jonathan Davis.

4, Swallow / Falat
"Ez a paranoiáról szól. A drog okozta paranoiáról." - Jonathan Davis

5, Porno Creep / Pornó mocsok
Az egyetlen instrumentális Korn szám. A szám szólhat valakirõl a bandán belül, a bandáról vagy bárki másról.

6, Good God / Jó Isten
"Ez egy sulis haveromról szól, akirõl azt hittem, hogy a barátom, de kibaszott velem. A semmibõl tört az életembe, a házamban lakott, élõsködött rajtam, és rávett, hogy olyan szarságokat csináljak, amiket nem akartam megtenni. Az új romantikus zenére voltam állva akkor, és õ egy 'mod' ? volt, és azt mondta, hogy ha nem öltözök úgy, mint egy 'mod'? akkor nem lesz a barátom többé. Amikor terveim voltak egy csajjal, õ beleköpött a levesembe, csak mert féltékeny volt, hisz neki nem volt randija se semmije. Egy kibaszott faszfej volt az a gyerek. Évekig nem beszéltem hozzá." - Jonathan Davis.

7, Mr Rogers
"Vissza a hétköznapokhoz, amikor még egy speedes kölyök voltam, um... emlékszem, hogy amikor kiskölyök voltam mindig Mr. Rogers-t néztem, és ez rémisztõ volt. Szörnyen öreg volt... Land of Makebelieve és Mr. FuckinMcFeely és a szar... betegessé tett.Visszatérve, amikor még speedeztem, 5 vagy 6 napig lenyugodtam, az agyam beindult és mindenféle szart akart csinálni, skizofréniás hajlamaim voltak és cuccozni akartam, felvettem õt és mindig megnéztem. újra, és újra, és újra...... Nem tudom, az agyam beteg volt. Kölyökként azt mondta nekem, hogy legyek vele udvarias és akkor felcsíp. Kibaszottul utáltam azt az embert. Köszi azért hogy udvariassá tettél és hogy mindenkiben begbízhatok.... 3 hónapig dolgoztam ezen a dalon, és egész végig Mr. Rogers járt a fejemben, hogy mennyire gonosznak képzeltem õt. Teljesen drogos voltam akkoriban...." - Jonathan Davis.

8, K@#O%! (Kunt) / Picsa
"Az emberek azt hiszik, ez a szám szexista, de nem. Ez azokról a csajokrólszól akikkel kurváztam egész életemben. Ez nem a nõkrõl szól, csak azokról akik bántottak engem. Végül, megírtuk ezt és beküldtük az America rádiónak poénbõl, mert õk minden számot leadtak. Hét nappal késõbb pedig egy 'igazi' kislemezt adtunk be." - Jonathan Davis.

9, No Place to Hide / Nem rejtõzhetek
No Place to Hide-nak több témája is van.Az egyik, hogy miközben Jon kiteregette a kínnal teli életét a széles e világnak, nem maradt semmi titka. Megbaszva érezte magát, mert a Korn vált a következõ nagy dologgá és a média tönkretette a lelkét. A szám hasonlít a Freak On A Leash-hoz, amiben úgy érzi, hogy õ csak azért van, hogy pénzt csináljon.

10, Wicked / Bûnös
Wicked, a szám Ice Cube-tól származik, Chino Moreno-val a Deftones-ból énekelve.

11, A.D.I.D.A.S / Minden nap a szexrõl álmodom
"A rövidítés az 'all day I dream about sex"-bõl áll. A perverz fantáziámról szól, a mocskos képzelgéseimrõl és arról, hogy egész nap a szexen jár az eszem. De amikor az 'akcióra' kerülne a sor, egy beszari punci lesz belõlem és nem teszek semmit" - Jonathan Davis.

12, Low Rider
A szám eredeti elõadója a War. A számot Head születésnapján énekelték. A mély hang amivel énekelte emlékeztette õket egy 80as évek beli rap elõadóra, Tone Loc-ra.

13, Ass Itch / Segg-viszketés
"Ez volt az utolsó szám, amit irtam, és tök kiégett voltam a dalszövegeim miatt, mert mindig amikor irtam, depressziós lettem mert elgondolkodtam a dolgokról, érted? Ezért szól ez a dal errõl az egészrõl. A refrén szerint,
"Before long my song is dying!" - Hamarosan meghal a dalom. Mert egész nap miért törtem magam? Mert az emberek nem akartak meghallgatni engem. " - Jonathan Davis.

14, Kill You / Megöllek
"Ez egy rokonról szól, akivel 12 éves koromban találkoztam. Kibaszottul utáltam azt a kurvát. Õ volt a leggonoszabb, legszarabb ember akivel életemben találkoztam. Utálta a képem. Mindent megtett, csakhogy pokollá tegye az életeml. Például, amikor beteg voltam, Tabasco-s teálval itatott, ami egy rohadt erõs paprika olaj. Megitatta velem és azt mondta, 'Ki kell égetni belõled a megfázást, fiam'. Kibaszott szar volt. Ezért minden éjjel arról álmondtam, hogy megölöm azt a kurvát. Valahonnan szexuális fantáziálásaim is voltak vele, de nem tudok, hogy ezek honnan jöttek, de mindeig arról álmodtam, hogy megbaszom és megölöm." - Jonathan Davis .

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr521918540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása