Ki ne szeretné a Kukoricát?

Akik kiváltak...

2010. március 30. - Starbert

Brian Philip Welch (Head) [Gitár]
1970.06.19.

Brian becenevét nagy fejéről kapta. "Nagy fejem van... Hozz bármilyen kalapot, nem megy rá... Kivéve ez a kötött sapka.."

Elvette Rebekkah-t, és született egy lányuk, Jennea Marie (szül.:  1998.júl.06.), aztán elváltak

Jennea születése alatt ki kellett hagynia az 1998-as Ozzfestet Európában, és visszautasította az utazást, tekintettel arra, hogy kritikus időszak volt. A banda nem játszott Brian nélkül, ezért elvonultak.

A Korn előtt Head egy LAPD nevű bandában játszott Fieldy-vel, David-del, és Munky-val. Brian a banda legmókásabb tagja.

Head 2005 februárjában sajnos elhagyta a bandát, és Isten szeretetét választotta a KoRn helyett.

David Silveria (Silvy) [Dob]
1972.09.21.

David 7 éves kora óta akart dobolni, és 9 évesen kezdte el. "Azt hiszem, mi a bandában mindannyian azért keztünk el zenélni, mert nem tudtunk abban a városban mit kezdeni magunkkal."

James, Brian és Fieldy dobost keresett az új bandájukhoz.. Fieldy így emlékezik vissza az esetre. "Kaptam egy üzenetet ettől a sráctól. David akkoriban kábé 13 éves lehetett... 'Hé fiúk ti kerestek dobost?'. Visszahívtuk, kipróbáltuk. Kibaszott jó volt! "

Mikor a L.A.P.D. feloszlott, a Pizza Hut-ban dolgozott.

'97. áprilisában feleségül vette Shannon Bellino-t, majd született egy fiuk májusban.

Davidnek volt egy nyereséges mellékállása mint modell, és hirdetéseket csinált Calvin Klein-nek. 1999-ben megnyerte a Drum Magazine olvasói szavazását, mint az év legjobb dobosa, Az erőműszerű élő előadásairól is híres, tolva a banda zenéjét hihetetlen határokig. Azt mondja, eddig Woodstock volt a banda fénypontja.

David 2007-ben hagyta ott a KoRn-t, őt váltotta fel Ray Luzier.

Forrás: http://kornhf.atw.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr211881890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ibanez-k7 2012.01.26. 21:39:16

Head a legnagyobb gitáros a világon!
süti beállítások módosítása