Ki ne szeretné a Kukoricát?

(2010 - Jön!...) KoRn III: Remember Who You Are

2010. március 15. - Starbert



Munky kijelentette március 14-én: - Befejeztük a számok felvételeit. Mind a 12 db szám tökéletesen jól hangzik.

- Ez mind rendben van, várom június környékét, amikor kiadják az új albumot de, ... Mi az, hogy KoRn III??? Mi az a 3-as???

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr811841863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FxS 2010.03.24. 07:53:51

Udv!

Most talaltam a blogodra es meg vegig kell olvassam az eddigi bejegyzeseidet, de annyit megigerhetek, hogy idonkent visszaterek olvasgatni!

Szep napot.

FxS 2010.03.24. 09:16:38

Ez a blog mar nagyon hianyzott, sok kitartast es temat kivanok a jovoben!

KoRn III, mivel ez lesz a harmadik olyan albumuk aminek a boritojan csak a logo lesz. Untilted elvileg KoRn II kellene legyen, dehat azon is rajta van a bizonyos logo mint az elso albumon, szerintem csak ezert III.

Egyebkent milyen forrasokat szoktal hasznalni? Van 1-2 hely amit latogatok, megoszthatom veled, hogy konnyebben juss infohoz es surubben tudd update-olni az oldalt.

Tovabba: KoRn mellett nekem Limp Bizkit a nagy kedvencem (es ugy amugy is a Nu Metalhoz huz a szivem), uh ha gondolod bereklamozhatod/om az oldalt LB blogon is, biztosan nem vagyok egyedul az izlesemmel. (Ezt az a FreddyD szerkeszti akinek az RPCJ-s blogjara is irtal.)

rDAVE 2010.06.10. 06:37:05

Azért KoRn III mert ez a harmadik albumuk Ross Robinson-al
első két albumnál ő volt a producer és úgy gondolták így könnyeben megy majd visszatérni a gyökerekhez

vagyis ez az első két albumuk folytatása lenne
süti beállítások módosítása