Ki ne szeretné a Kukoricát?

Korn 9. stúdióalbuma! Várjuk!

2010. március 12. - Starbert

A KoRn az idei év közepére tervezi kiadni 9. stúdióalbumát. Mit "mondjak", már tűkön ülök. De nem csak én... Egy egész világ várva várja az új alkotásukat. Mióta láttam YouTube-on egy új dalt az új albumról... Az nem kifejezés, hogy lenyűgözött! Visszatértek az alapokhoz, és egy olyan számot készítettek el, ami a Life is Peachy és a Take a Look In the Mirror stílus ötvözete! Hatalmas zene lett! A dal a My Time címet kapta! Aki még nem látta volna, annak itt a link, tényleg érdemes meghallgatni! (A közepe a legjobb, mikor dühből énekel, hasonlót halhattunk a Kill You számukban is.):

>> Ide kattints, hogy megnézd az új szerzeményt! (Klippel) <<

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr601834661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FxS 2010.03.24. 09:09:01

A szam valoban nagyon jonak hallatszik, engem is megfogott mar elso hallgataskor. Inkabb funky-s es erzelemdus mint zuzos, de remelem ezt majd mas szamok ellensulyozzak.
Eleinte "zavart" Munky hangszerkiserletezese (az a vinnyogo hang - inkabb az elejen); de hamar megbaratkoztam vele. Magasra raktak a mercet es eddig ugy tunik tudjak tartani. :)
süti beállítások módosítása