Ki ne szeretné a Kukoricát?

(2005) See You On The Other Side

2010. március 11. - Starbert

2005-re a KoRn kiadta 7. stúdióalbumát, a See You On The Other Side-ot. Az album megjelenése után a csapat bejelentette, hogy ezzel az albummal elindítanak egy turnét. Jonathan kevés vérlemezke képződés miatt került kivizsgálásra, ami miatt nem léphettek fel egy fesztiválon, de a banda többi tagja fellépett vendégénekesekkel, mint például a Slipknot, Skindred, és az Avenged Sevenfold énekesével. Le kellett mondaniuk a hátralevő koncertjeiket, amíg Jonathad nem épült fel. nagy volt a veszéje annak, hogy JD elvérzik, ha nem kezelik ki rendesen.
 

01 Twisted Transistor
02 Politics
03 Hypocrites
04 Souvenir
05 10 Or A 2-Way
06 Throw Me Away
07 Love Song
08 Open Up
09 Coming Undone
10 Getting Off
11 Liar
12 For No One
13 Seen It All
14 Tearjerker

 

- Nagyszerű album, egyik kedvencem. Magyarországon is kiadták a See You On The Other Side DVD-t, amit meg is néztem. Azt sajnáltam, hogy csak 2.0-ás hangminőségben adták ki, de így is élvezhető volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr11831228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása