Ki ne szeretné a Kukoricát?

(2002) Untouchables

2010. március 10. - Starbert

Ebbe az albumba adtak bele mindent a tagok, bár nem lett olyan népszerű, mint az Issues. Az Untouchables-re öt évet kellett várni ugyan, de ez az idő elég volt arra, hogy stílusilag ismét elkalandozzanak másfelé.

01 Here to Stay
02 Make Believe
03 Blame
04 Hollow Life
05 Bottled Up Inside
06 Thoughtless
07 Hating
08 One More Time
09 Alone I Break
10 Embrace
11 Beat It Upright
12 Wake Up Hate
13 I'm Hiding
14 No One's There
15 [Untitled Hidden Track]

 

 

- Ez az album a fanoknak vagy oltári nagy csalódás volt, vagy éppen ellenkezőleg. A kettő közötti állapot nem jellemző. A Here to Stay, Hollow Life, Alone I Break, és a No One's There számokat rongyosra hallgatom nap mint nap. (Hollow Life az egyik kedvenc száma Jonathannak is.) Felkerült az albumra egy "rejtett" azaz Hidden szám is, ami a Here to Stay remix-e. Itt már nem az a helyzet, mint az első albumuknál, hogy a Hidden Track-ot szinte csak az hallja, aki megveszi CD-n, hanem mindenki, hisz' manapság ki hallgat már bakelitet? Meg kiadták ezt egyáltalán bakeliten, így a XXI. században!?

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr311829634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása